HJEMMELAVET SUKKERSIRUP​​
Se evt. videoen
"Sådan laver du din egen sukkersirup"

Hæld vand i din elkedel og sæt vandet til at koge.

Fyld din flaske halvt op med sukker. 
Vi anbefaler økologisk rørsukker.

​Nu hælder du det kogte vand i flasken, så der kun er en afstand på 2 fingres bredde

fra vandkant til flaskehals. Sæt låg på og sørg for at flasken er lukket helt til.

Ryst så flasken godt og grundigt så sukkeret bliver helt opløst. 

Læg evt. et viskestykke om flasken, så du ikke brænder fingrene på den varme flaske. 

Nu har du en hjemmelavet sukkersirup, som ikke er tilsat alverdens tilsætningsstoffer.




HJEMMELAVET LAKRIDSSIRUP
Se evt. videoen
"Sådan laver du din egen lakridssirup"

Først laver du alt, som er beskrevet i ovenstående hjemmelavet sukkersirup.

Så tilsætter du 2 tsk. lakridspulver.

Prøv selv at lege med mængden her - alt efter hvor kraftig en lakridssirup du ønsker. 

Ryst flasken igen, så lakridspulveret bliver opløst. 

Det er vigtigt, at du gør det, mens sukkersiruppen stadig er varm.

Nu har du en lækker hjemmelavet lakridssirup.




HJEMMELAVET KARAMELSIRUP
​Se videoen "Sådan laver du din egen kardemommesirup"


Først laver du alt, som er beskrevet i ovenstående hjemmelavet sukkersirup.


Så tilsætter du 2 tsk. karamelekstrakt. 
Prøv selv at lege med mængden her - alt efter hvor kraftig en karamelsirup du ønsker. 

Ryst flasken igen, så karamellen bliver godt fordel i sukkersiruppen. 

Det er vigtigt, at du gør det, mens sukkersiruppen stadig er varm.

Nu har du en lækker hjemmelavet karamelsirup.





HJEMMELAVET KARDEMOMMESIRUP
Se videoen
"Sådan laver du din egen kardemommesirup"


Først laver du alt, som er beskrevet i ovenstående hjemmelavet sukkersirup.


Så tilsætter du 2 tsk. kardemommepulver. 
Prøv selv at lege med mængden her - alt efter hvor kraftig en kardemommesirup du ønsker. 

Ryst flasken igen, så kardemommepulveret bliver opløst. 

Det er vigtigt, at du gør det, mens sukkersiruppen stadig er varm.

Nu har du en lækker hjemmelavet kardemommesirup.

Det er faktisk ikke så svært at lave din egen sirup - og så tager det samtidig ikke særlig lang tid... 


Alt du skal bruge er en elkedel, en flaske som kan lukkes godt til (vi bruger en 0,5 cl flaske med patentlåg) og så sukker og evt. din ekstra ingrediens, hvis du ønsker smag i din sukkersirup.








Alle sirup-opskrifter er udviklet af The Cocktail Site.

https://www.facebook.com/macarnaps/

Find vores seneste kontrolrapport her


Copyright © Macarn All rights Reserved

Følg os på:


Macarn er en del af Naturfrisk Group:

Naturfrisk A/S

Assensvej 38-40

5853 Ørbæk


CVR 20960981–30


Tlf. 65332111

Mail: info@naturfrisk.dk

Ordre: ordre@naturfrisk.dk