https://www.facebook.com/macarnaps/

Macarn ApS

Søndervang 19

6780 Skærbæk


CVR 36726288


Tlf. 93954395

Mail: info@macarn.dk


Find vores seneste kontrolrapport her


Copyright © Macarn All rights Reserved

Følg os på:


Det er faktisk ikke så svært at lave din egen sirup - og så tager det samtidig ikke særlig lang tid... 


Alt du skal bruge er en elkedel, en flaske som kan lukkes godt til (vi bruger en 0,5 cl flaske med patentlåg) og så sukker og evt. din ekstra ingrediens, hvis du ønsker smag i din sukkersirup.



Hjemmelavet sukkersirup​


Hæld vand i din elkedel og sæt vandet til at koge.

Fyld din flaske halvt op med sukker.

Vi anbefaler økologisk rørsukker.



​Nu hælder du det kogte vand i flasken, så der kun er en afstand på 2 fingres bredde fra vandkant til flaskehals. Sæt låg på og sørg for at flasken er lukket helt til.


Ryst så flasken godt og grundigt så sukkeret bliver helt opløst. Læg evt. et viskestykke om flasken,så du ikke brænder fingrene på den varme flaske. 


Nu har du en hjemmelavet sukkersirup, som ikke er tilsat alverdens tilsætningsstoffer.


Se videoen "Sådan laver du din egen sukkersirup" her


​Denne opskrift er udviklet af The Cocktail Site.






Hjemmelavet lakridssirup​​

Først laver du alt som er beskrevet i ovenstående hjemmelavet sukkersirup.


Så tilføjer du 2 tsk. lakridspulver. Prøv selv at lege med mængden her - alt efter hvor kraftig en lakridssirup du ønsker. 


Ryst flasken igen, så lakridspulveret bliver opløst. 

Det er vigtigt at du gør det mens sukkersiruppen stadig er varm.


Nu har du en lækker hjemmelavet lakridssirup.


Se videoen "Sådan laver du din egen lakridssirup" her

​Denne opskrift er udviklet af The Cocktail Site.






Hjemmelavet kardemommesirup​​

Gør nøjagtig som i den hjemmelavede lakridssirup beskrevet ovenover men i stedet for lakridspulver, så tilsætter du 2 tsk. kardemommepulver. 

Se videoen "Sådan laver du din egen kardemommesirup" 
her

​Denne opskrift er udviklet af The Cocktail Site.